GalleryPhobia

Kunstverkene omsettes ved GalleryPhobia som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA

Viktoria Jensen

Viktoria Jensen har hatt interesse for kunst helt fra barndommen av, og var så heldig å gå på en barneskole som hadde retning kunst og arkitektur. Skolen lå i hennes hjemby Mobilev i Hviterussland. Det var på denne skolen hun dannet grunnlag for tegning og komposisjon.

Siden barndommen hadde hun perioder i livet hvor hun tegnet mye, men det var først i 2015 at tegning og maling ble til hennes daglige følgesvenn. Siden 2015 har hun tatt kurs verden rundt og har hentet mye erfaring fra tips av mer erfarne kunstnere. Hun er mest glad i å tegne figurativt, mennesker, dyr og natur. Hun har jevnlig solgt bilder til private de siste årene, og har malt arbeider etter bestilling.

I 2000 flyttet hun til Oslo, hvor hun nå bor og jobber med musikk og kunst.

Viktoria

Jensen

Forward

SCROLL
Ønsker du å stille ut dine bilder i vårt galleri ?
Fyll ut og send inn!

Hos oss skal det være enkelt

Sjekk våre kategorier og se hva som passer deg og din kunst best.
Takk for at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev!
Oops! Noe gikk galt da du prøvde å sende inn skjemaet. Vennligt prøv igjen

SE Design har et brennende engasjement for å lage topp moderne hjemmesider til små og mellomstore bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. For å nå sine mål mål om godt design, bruker SE Design Webflow som designerverktøy.

Vi tar forbehold om skrivefeil, feil i produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden