GalleryPhobia

Kunstverkene omsettes ved GalleryPhobia som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA

Torbjørn Endrerud

Torbjørn Endrerud, som benytter artistnavnet tendart, er født og oppvokst i Oslo. Han begynte tidlig å interessere seg for tegning og har i voksen alder utviklet dette til også å omfatte maler kunsten. Som billedkunstner maler han med akryl og uttrykker seg i en spennende og moderne stil innenfor popart sjangeren, noe han selv kaller wpop. Hans malerier er nyskapende med ofte utstrakt bruk av farger. Det moderne fremheves med artistiske skiller og gjennomgående rette linjer som gjør hans malerier gjenkjennelige og spesielle. Kunstnerens arbeider representerer ofte det urbane, og gjenspeiler nåtiden med en touch av det moderne med både et feminint og maskulint uttrykk. Hans arbeider stiger i popularitet og er samlet under varemerket tendart som er sammensatt av de første bokstavene i navnet til kunstneren. For å nå et større publikum arbeider Torbjørn Endrerud også med grafiske verk utgitt som D.G.A. Ungdomstiden er ikke glemt og titlene på hans malerier er hovedsakelig hentet fra Beatles melodier. Malerier & musikk er kunstarter som binder viktige elementer sammen. Skapertrangen og gleden gjenspeiler seg i kunstnerens verker.

Torbjørn

Endrerud

Forward

SCROLL
Hold deg oppdatert på våre nyheter!
Takk for at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev!
Oops! Noe gikk galt da du prøvde å sende inn skjemaet. Vennligt prøv igjen

SE Design har et brennende engasjement for å lage topp moderne hjemmesider til små og mellomstore bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. For å nå sine mål mål om godt design, bruker SE Design Webflow som designerverktøy.

Vi tar forbehold om skrivefeil, feil i produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden