GalleryPhobia

Kunstverkene omsettes ved GalleryPhobia som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA

Jan Marco Veroni

Jan Marco Veroni og er født 3.september  1948 i Ålesund, men nå bosatt på Vatne i Ålesund kommune og jeg har alltid vert glad i å tegne og male. Jeg har kun hatt et par utstillinger, og sist en utstilling på Brattvåg Fjordhotell i Ålesund kommune, desember 2019/ januar2020.

Jan Marco er en mann på 71 år og pensjonist, opprinnelig fra Ålesund by men nå bosatt på Vatne i Ålesund kommune, han er først og fremst utdannet typograf/trykker men har jobbet innenfor en rekke forskjellige yrker som både ansatt og som selvstendig næringsdrivende. Kunsten ble til ved en tilfeldighet etter å ha sett et kunstprogram  på TV for om lag 40 år siden og han gikk straks hen å kjøpte maling og pensler og gikk i gang, dette holdt han på med i en fem års tid og faktisk solgte en del bilder også, men så ble det andre interesser som tok over i hele 35 år helt til i januar 2018 da plukket han frem maling og pensler og startet på nytt å male. Jan Marco er helt selvlært bortsett fra et par helgekurs hos Elisabeth Maria Toften på Krakken i Ålesund.

Jan Marco

Veroni

Forward

SCROLL

Flere bilder fra denne kunstneren

Ønsker du å stille ut dine bilder i vårt galleri ?
Fyll ut og send inn!

Hos oss skal det være enkelt

Sjekk våre kategorier og se hva som passer deg og din kunst best.
Takk for at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev!
Oops! Noe gikk galt da du prøvde å sende inn skjemaet. Vennligt prøv igjen

SE Design har et brennende engasjement for å lage topp moderne hjemmesider til små og mellomstore bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. For å nå sine mål mål om godt design, bruker SE Design Webflow som designerverktøy.

Vi tar forbehold om skrivefeil, feil i produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden