GalleryPhobia

Kunstverkene omsettes ved GalleryPhobia som mellommann i opphavsmannens navn, og er således unntatt MVA

HILDE AABOL

Jeg har tidligere utfoldet meg med tusj, kull, akvarell, akryl og olje. Mange år har jeg nå arbeidet med sydde tekstilmalerier. Tekstil-maleriene bygges opp på følgende måte: Akrylmaling påføres polstret bomulls-duk, applikeres og syes. En glad utedass er alltid på plass og arkitekten har fått sparken for lengst. Hvert bilde jeg utvikler seg til egne «fantasi-plasser», der jeg ofte gjemmer bort detaljer som man finner frem til etter hvert. For øvrig har jeg deltatt på en rekke kurs som også er viktig for det jeg presenterer. Mine bilder henger allerede på mange fjellhytter, hytter ved sjøen, i stuer og på mange barnerom. Håper jeg kan spre litt glede, godt humør og positiv energi med bildene jeg her presenterer på GalleriPHobia.

Hilde

Aabol

Forward

SCROLL
Ønsker du å stille ut dine bilder i vårt galleri ?
Fyll ut og send inn!

Hos oss skal det være enkelt

Sjekk våre kategorier og se hva som passer deg og din kunst best.
Takk for at du har meldt deg på vårt nyhetsbrev!
Oops! Noe gikk galt da du prøvde å sende inn skjemaet. Vennligt prøv igjen

SE Design har et brennende engasjement for å lage topp moderne hjemmesider til små og mellomstore bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. For å nå sine mål mål om godt design, bruker SE Design Webflow som designerverktøy.

Vi tar forbehold om skrivefeil, feil i produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden